PUBLIKASJONER

Tyrkiske myndigheter har kontroll over aviser og TV i landet. Det gjør at sosiale medier blir viktig for opposisjonen og aktivister utenfor Norge. Sensuren Facebook, Instagram og twitter bedriver mot kurdere føres på bestilling Tyrkia som er Norges Nato-alliert. Våre aktivister og medlemmer har fått fjernet flere innlegg om Tyrkias krigføring mot...

Restriksjoner på den kurdiske lederen Abdullah Öcalan og andre innsatte i Tyrkias Imrali-fengsel er ikke akseptable, sier Europarådets anti-torturkomité (CPT). CPT oppfordrer til at Öcalan, som soner en livstidsdom, får mer ekstern kontakt og mindre isolasjon i sin rapport.
Vil utenriksministeren i sin dialog med tyrkiske myndigheter fremholde at...

Zara Mohammadi er 29 år gammel, født i den østkurdiske landsbyen Sarvaleh nær byen Dehgolan, men bosatt i byen Sanandaj de siste årene. hun ble arrestert av sivilkledd politi i huset sitt da hun satte seg ved spisebordet sammen med to kollegaer for å spise lunsj, sier Kani Mohammedi, Zaras søster, i et intervju med Radio Zamaneh.

"Etter Tyrkias invasjon av Nord-Syria 9. Oktober har Tyrkia drept over 400 sivile og over 400 000 mennesker har blitt drevet på flukt, ifølge FN. Tyrkias invasjon er et brudd på folkeretten og Tyrkia har allerede begått flere krigsforbrytelser, ifølge Amnesty.